Нашата история

 

Фото 63 е създадено през 1996 година и предлага услуги както във фото заснемането, така и в изработването на широк асортимент от стоки. Зад фотографското студио стои екип от професионалисти с дългогодишен опит, които се стремят чрез работата си да допринесат за повече хубави емоции и споделени мигове на семействата зад обектива и запечатани на снимките във времето.

Нашата философия е, че качеството и вниманието към клиентите са факторите, които изграждат доверието на хората към нас. Ние имаме дългогодишни традиции в бранша и притежаваме нужните знания и умения,  за да отговорим на вашите нужди и търсене. 

Гордеем се с иновациите си във фото заснемането и атрактивния начин на изпълнение на студийните фотосесии. Широката ни гама от услуги е пригодена към индивидуалните нужди на всеки и ще бъдем отзивчиви, за да намерите най-точното решение за вас. Вашите желания са и наши цели.

 

 

Нашите услуги

 

Услугите ни са фокусирани във фото заснемането на събития, студийни фотосесии и разнообразен асортимент от стоки, сред които са персонализирани подаръци като брандирани тениски, чаши, магнити, ключодържатели и етикети. Предлагаме още албуми, рамки, поздравителни картички и офис консумативи.

Специализираме и в дизайн и печат на календари, ученически годишници, фото книги, колажи, визитки, ваучери, менюта и много други. При нас можете да печатате, копирате и сканирате учебници и всякакви други материали. Можете да разчитате на качествено заснемане на артикули и за вашия електронен магазин.